Agnieszka Kiełbasa - fizjoterapeuta

Absolwentka Zespołu Szkół Medycznych w Słupsku, gdzie uzyskała tytuł technika fizjoterapii.
Prowadzi zajęcia w sali rehabilitacyjnej oraz wykonuje dzieciom masaże. Do intensywnej pracy motywują ją sukcesy podopiecznych, jakie oni osiągają, ciężko pracując nad poprawieniem swojej sprawności.  Nieustannie poszukuje nowych metod terapii. Aby to osiągnąć, ukończyła kilka kursów i warsztatów: „Kinezjologia edukacyjna” – metoda Paula Dennisona powodująca integrację obu półkul mózgowych dziecka; „Praca z dzieckiem nadpobudliwym psychoruchowo (ADHD)”; „Praca z dzieckiem autystycznym”; „Praca z dzieckiem z wykorzystaniem metody Montessori” – terapia skupiająca się na wykorzystywaniu mocnych stron dziecka, np. wzroku, słuchu, dotyku. Chcąc uzyskać jak najlepsze efekty, w trakcie zajęć pracuje na zmianę kilkoma metodami, pozwalającymi jej podążać za potrzebami dziecka niepełnosprawnego. Wprowadza ćwiczenia rozluźniające mięśnie i uspokajające myśli, co jest bardzo ważne w przypadku dzieci nadpobudliwych. Ma opinię osoby konsekwentnej i zasadniczej.