Cze
10, 2013r.

Spotkanie Przyjaciół Fundacji

dodano: 10 czerwiec 13

W dniu 8 czerwca 2013 r., na terenie Ośrodka Hipoterapii w Słupsku przy ul. Kaszubskiej 50, odbyło się spotkanie Przyjaciół Fundacji. Była to okazja do uroczystego podziękowania Wszystkim za okazaną naszym podopiecznym życzliwość, udzieloną pomoc i bezinteresowne wsparcie finansowe bądź rzeczowe naszej działalności statutowej oraz do wręczenia wyróżnień, które zostały przyznane uchwałą Zarządu Fundacji „NADZIEJA”.

22, 2013r.

Srebrny Krzyż Zasługi dla Przewodniczącej Komitetu Fundatorów Pani Wandy Dumanowskiej

dodano: 22 luty 13

07 lutego 2012 roku w Słupskim Ratuszu odbyła się uroczystość wręczenia Srebrnych Krzyży Zasług. W imieniu Bronisława Komorowskiego, Prezydenta RP, Krzyże wręczył Ryszard Stachurski, Wojewoda Pomorski.

Srebrny Krzyż Zasługi otrzymała Przewodnicząca Komitetu Fundatorów naszej Fundacji Pani Wanda Dumanowska.

13, 2013r.

Jubileusz 20-lecia istnienia Fundacji

dodano: 13 luty 13

18 stycznia 2012 roku w Filharmonii ,,Sinfonia Baltica” w Słupsku odbyła się uroczystość związana z obchodami 20 – lecia istnienia fundacji.

Wszystkim naszym darczyńcom, serdecznie dziękujemy za hojność, zaangażowanie i udział w uroczystości jubileuszu 20-lecia fundacji.

13, 2013r.

Zapraszamy dzieci i dorosłych na kompleksową rehabilitację

dodano: 13 luty 13

Od 01 stycznia 2012 roku zapraszamy dzieci i dorosłych na kompleksową rehabilitację z zakresu fizykoterapii, kinezyterapii, terapii czaszkowo - krzyżowej (kranialnej), masażu, nauki jazdy konnej i hipoterapii oraz kinezjologii edukacyjnej wg P. Denisonna.

Oferowane zabiegi prowadzone są w ramach odpłatnej działalności pożytku publicznego!

Wystawiamy rachunki - ceny promocyjne.

Szczegóły pod nr tel 59 842 65 31