Cze
11, 2014r.

Dzień Dziecka z Nadzieją

dodano: 11 czerwiec 14

W dniu 07 czerwca br. na terenie Ośrodka Hipoterapii odbył się Festyn z okazji Dnia Dziecka. Na dzieci czekały zabawy przy muzyce, konkursy z nagrodami, koło fortuny, poczęstunek, przejażdżki konne oraz malowanie twarzy. Odbyły się też pokazy tresury psów oraz zwiedzanie wozu strażackiego. Wszystkim dopisywały doskonałe nastroje. Dziękujemy wszystkim za udział w zabawie. Uśmiech dzieci jest dla nas najlepszą nagrodą.
Kwi
7, 2014r.

Podziękowanie za głosowanie na inicjatywę "Mam NADZIEJĘ - mam szansę na zdrowie"

dodano: 7 kwiecień 14

Szanowni Państwo,

pragniemy złożyć najserdeczniejsze podziękowania za głosowanie na nasz projekt "Mam nadzieję, mam szansę na zdrowie" w konkursie ogłoszonym przez Fundację AVIVA.

Niestety nie udało nam się znaleźć w czołówce najlepiej ocenianych projektów, ale za każdy głos jesteśmy bardzo wdzięczni.

D Z I Ę K U J E MY !!!
Gru
20, 2013r.

Mikołaj z Nadzieją 14.12.2013 r.

dodano: 20 grudzień 13

Paź
20, 2013r.

Festiwal Organizacji Pozarządowych

dodano: 20 październik 13

W dniu 12.10.2013 r. w Centrum Organizacji Pozarządowych i Ekonomii Społecznej w Słupsku odbył się Festiwal Organizacji Pozarządowych, w trakcie którego Fundacja "Nadzieja" prezentowała swoją działalność.

Cze
10, 2013r.

Spotkanie Przyjaciół Fundacji

dodano: 10 czerwiec 13

W dniu 8 czerwca 2013 r., na terenie Ośrodka Hipoterapii w Słupsku przy ul. Kaszubskiej 50, odbyło się spotkanie Przyjaciół Fundacji. Była to okazja do uroczystego podziękowania Wszystkim za okazaną naszym podopiecznym życzliwość, udzieloną pomoc i bezinteresowne wsparcie finansowe bądź rzeczowe naszej działalności statutowej oraz do wręczenia wyróżnień, które zostały przyznane uchwałą Zarządu Fundacji „NADZIEJA”.