Sty
8, 2019r.

Malowanie

dodano: 8 styczeń 19

Rozpoczęliśmy 2019 rok bardzo pracowicie. Odnawiamy jeden z gabinetów. Jak widzicie praca wre, wszyscy pomagają. Już wkrótce gabinet będzie gotowy i podzielimy się z Wami zdjęciami.
22, 2018r.

Życzenia 2018

dodano: 22 grudzień 18

Nastrojowych i radosnych Świąt Bożego Narodzenia przepełnionych magią wigilijnej nocy oraz wiele szczęścia w Nowym Roku życzą Komitet Fundatorów, Zarząd oraz Pracownicy Fundacji "NADZIEJA" i Przedszkola Terapeutycznego. Dziękujemy, że jesteście z nami.
6, 2018r.

Mikołaj tuż, tuż...

dodano: 6 grudzień 18

Mikołaj tuż tuż. Jesteście gotowi? Z wielką przyjemnością ogłaszamy, że patronat nad naszą imprezą "Mikołaj z Nadzieją" objęli Prezydent Miasta Słupska Pani Krystyna Danilecka-Wojewódzka oraz Starosta Słupski Pan Paweł Lisowski. Natomiast patronatem medialnym objęli nas: Głos Pomorza, Radio Słupsk oraz Telewizja Słupsk w sieci VECTRA. Pamiętajcie, to już w ten piątek! Do zobaczenia!
6, 2018r.

MIKOŁAJKOWE DNI DAWCY SZPIKU W AUCHAN

dodano: 6 grudzień 18

Dzisiaj MIKOŁAJKI! Dostaliście już prezenty? Na pewno były wspaniałe. Wy też możecie sprawić komuś prezent. W dniach 7-8 grudnia w Auchan (Kobylnica k/ Słupska) są MIKOŁAJKOWE DNI DAWCY SZPIKU. Zachęcamy wszystkich do rejestracji. Zostań dawcą i uratuj komuś życie!
Lis
26, 2018r.

Mikołaj coraz bliżej...

dodano: 26 listopad 18

Kochani, widzimy się 7 grudnia o godz. 17 w Hali Ośrodka Sportowo-Rekreacyjnego przy ul. Niedziałkowskiego 2 w Słupsku. Będzie Mikołaj, postacie z bajek, miasteczko policyjne oraz wiele konkursów i bardzo atrakcyjne nagrody. Pamiętajcie o przebraniach! Uwaga! Chętnie przyjmiemy lampki na choinkę, cukierki i inne słodycze dla naszych dzieci. Prosimy o kontakt z biurem Fundacji.