23, 2019r.

Osobowość roku 2018

dodano: 23 styczeń 19

Drodzy Przyjaciele, Dyrektor Fundacji Małgorzata Wolska uzyskała nominację Kapituły Redakcji "Głosu Pomorza" do tytułu "OSOBOWOŚĆ ROKU 2018" w kategorii Działalność społeczna i charytatywna.
Zachęcamy do głosowania na Panią Dyrektor Małgorzatę Wolską.
Żeby zagłosować, należy wysłać SMS o treści GPD.7
na numer 72355.
Liczymy na Was.
23, 2019r.

Postacie z bajek w Fundacji

dodano: 23 styczeń 19

Za sprawą naszych rehabilitantek gabinet masażu zyskuje nowe bajeczne oblicze. Na ścianach pojawiły się postacie z bajek, m.in. świnka Peppa, Myszka Miki i Minnie, Kaczor Donald i Daisy oraz Goofy i Pluto. Zapraszamy do naszej bajecznej sali.
15, 2019r.

Muzykoterapia

dodano: 15 styczeń 19

Od dnia dzisiejszego w naszym Przedszkolu odbywają się zajęcia z muzykoterapii, które prowadzi Pani Regina Kułakowska. To była wspaniała zabawa dla naszych dzieci. Zapraszamy do obejrzenia zdjęć.
11, 2019r.

dodano: 11 styczeń 19

Nasi drodzy przyjaciele, zbliża się czas rozliczeń podatku dochodowego, prosimy pamiętajcie o nas przy przekazywaniu 1%. W tym roku zbieramy na nowy samochód. Obecny po wielu latach używania wymaga kapitalnego remontu, który przekracza jego wartość. Pamiętajcie o nas.
10, 2019r.

Wczesne Wspomaganie Rozwoju

dodano: 10 styczeń 19

Jest nam niezmiernie miło poinformować, iż w miesiącu styczniu ruszyły w naszej placówce zajęcia Wczesnego Wspomagania Rozwoju, prowadzone przez wysoko wyspecjalizowaną kadrę terapeutów. Oferujemy zajęcia z zakresu Terapii Pedagogicznej, Integracji Sensorycznej, Logopedii, Fizjoterapii, a także zajęcia z Psychologiem. Posiadamy także świetnie wyposażone zaplecze dydaktyczne, salę do integracji sensorycznej, fizjoterapii oraz logopedii.
Jeżeli Wasz maluch posiada opinię o potrzebie Wczesnego Wspomagania Rozwoju serdecznie zapraszamy do zapisów i skorzystania z zajęć u naszych specjalistów. Uprzejmie informujemy, że zajęcia Wczesnego Wspomagania Rozwoju są bezpłatne!!!